Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din sag. Den indledende drøftelse og vurdering af din sag er altid gratis.

Thygesen Advokatfirma drives af advokat Jonas Schultz Thygesen.

Jeg blev uddannet jurist i 2008, hvorefter jeg arbejdede som advokatfuldmægtig på advokatkontoret Hørlyck og Steffensen i Århus. De primære arbejdsområder var entrepriseret (byggeri), selskabsrådgivning, inkasso og konkursret.

I 2010 flyttede vi til Haderslev, og jeg færdiggjorde min advokatuddannelse hos Ret&Råd, efterfulgt af 3 års ansættelse som advokat på samme kontor. Arbejdsområderne var primært de samme, som de havde været i Århus.  

I 2014 fik jeg ansættelse som borgerrådgiver i Haderslev Kommune. Borgerrådgiverens primære opgave er at medvirke til at sikre retssikkerheden for borgere og virksomheder i kommunen. Dette sker blandt andet ved at lytte til og rådgive borgere og virksomheder, hvis sager i kommunen er gået i hårdknude, eller hvor borgeren/virksomheden har svært ved at forstå breve eller afgørelser fra kommunen.

Mange borgere følte sig allerede hjulpet når der blev sat tid af til at lytte til deres fortælling og derefter drøfte deres sag og give dem råd til, hvordan de kunne komme videre. I andre sager var der behov for en dialog med forvaltningen om den konkrete sag og eventuelt afholdelse af et fælles møde med forvaltningen og borgeren.

I 2016 blev jeg ansat som leder af den juridiske afdeling i Haderslev Kommune. Afdelingen yder juridisk rådgivning til forvaltningen bestående af cirka 4.600 medarbejdere indenfor en lang række juridiske områder. Desuden bistod vi ledelsen i kommunen på det ansættelsesretlige område. Fra 2017 blev jeg ligeledes leder for Haderslev Kommunes HR-afdeling.

2020 blev året hvor jeg søgte tilbage til advokatbranchen. Jeg fik ansættelse hos Buch Advokatfirma, hvor jeg har arbejdet indtil marts 2023, hvor Thygesen Advokatfirma blev stiftet og jeg startede som selvstændig advokat.

På baggrund af denne brede erfaring som advokat, borgerrådgiver og juridisk chef i Haderslev Kommune har jeg opnået kompetencer til at forklare og rådgive både private og erhvervsdrivende om selv svære juridiske problemstillinger på en enkel og forståelig måde, samt at finde den bedste løsning på kundens sager og problemstillinger.

2008

Udannet jurist

2011

Advokatbestalling

Mangler du professionel rådgivning?

Den indledende drøftelse og vurdering af din sag er altid gratis
Kontakt